top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png
H&V-valmiit-19.jpg

VEGANSKA MÅLTIDer SOM får dig att må bra

Våra färgglada och näringsrika veganska måltider stöder ditt välmående och även en framtida grönare planet. De lämpar sig för olika evenemang och tillställningar för såväl företag som privatpersoner.

 

Våra måltider är alltid framställda som veganska, glutenfria och utan vitt socker. Vi använder råvaror som är utan tillsattsämnen, ekologiska och/eller inhemska så långt som möjligt.

Du kan antingen beställa våra färdiga måltidspaket eller en omfattande catering service beroende på dina behov. Vi erbjuder också skräddarsydda konsulttjänster och kockkurser med tyngdpunkt i en vegansk, glutenfri och/eller utan vitt socker diet. Vi hjälper dig att få redskap som du kan använda i ditt vardagliga liv.

MATEN är vårt bränsle

Våra veganska måltidspaket är framställda utan tillsatsämnen eller ingredienser som oftast leder till  höga insulinnivåer som bl.a. vitt socker och vete. Våra näringsrika ingredienser väljs noggrant för att stöda din hälsa och ditt välbefinnande samt hjälpa dig att må bra.

VEGANSKA MÅLTIDer FÖR OLIKA EVENEMANG

 Brunch

 Måltider till frukost evenemang.

 Lunch

Aterioita erilaisiin lounas- ja illallistilaisuuksiin.

catering service

Drömmer du om en fest där dina gäster bjuds på vegansk näringsrik mat och människorna får en extra kick av positiv energi? 

Vi erbjuder heltäckande cateringtjänster för både företag och privatkunder. Tjänstens omfattning beror på dina behov. I offertfasen kartlägger vi vilken typ av lösning som är rätt för dig och ditt ändamål. Vi vill att din fest ska bli så lyckad som möjligt.

kostrådgivning & kockkurser

Drömmer du eller någon i din närhet om en ekologiskt betonad vegansk kost men du vet inte var du ska börja? Är du också intresserad av en glutenfri kost där du inte använder vitt socker?  Vill du dra nytta av säsongens råvaror i din matlagning som är ekologiska och inhemska? Drömmer du om att tillreda mat som stärker din allmänna energinivå?

 

Du kan beställa en konsultation till dig själv eller någon närstående i kombination med en privat matlagningskurs.

 ”Salladen innehöll många olika komponenter och var därför intressant. Smaken var utmärkt och kryddorna betonade ingrediensernas signatursmaker. Tofun var den bästa

 tofun jag någonsin har ätit. "

Kontakt

Katarina Furstenborg

+358(0)50 5945228

info(at)lettucedate.fi

Helsinki

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
8E2AF6FA-32DF-4408-AFCE-9BCD110804D1_edited_edited.png
bottom of page