top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png

tavoitteENA TASAPAINOInen ELÄMÄ

Olen Katarina, oman elämäni vegaanikokki ja Lettuce Date:n perustaja. Koko aikuiselämäni olen ollut intohimoinen terveellisen ruoan kokkaaja. Käännekohtana pidän kuitenkin vuotta 2015, jolloin osallistuin taivaalliseen joogaretriittiin Espanjassa. Ravintorikas, vegaaninen ruokavalio oli osa retriitiin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siitä päivästä lähtien intuitiolla kehitetyt reseptit ovat juurtuneet kokkaamiseeni. Sen peruspilareina ovat aina vegaanisuus ja gluteenittomuus. Ruoka on myös aina valmistettu ilman valkoista sokeria.

 

Uskon tasapainoisen elämän tavoitteluun, jolloin mieli ja keho voivat kaikista parhaiten. Ruoka on kehomme polttoaine. Se vaikuttaa suoraan kehon fyysiseen suorituskykyyn, vireys- ja mielentilaan.

Tällä hetkellä elämme keskellä ruokavallankumousta. Missioni on olla mukana eturintamassa osoittamassa ruokakonseptini välityksellä, että vihreitä arvoja tukeva vegaaninen, gluteeniton ja ilman valkoista sokeria valmistettu ruoka on herkullista ja siitä nauttimalla kehon ja mielen valtaa hyvän olon tunne. Samalla voimme osallistua henkilötasolla ilmastonmuutoksen hidastamiseen.

ruokakonsepti

Ideologiamme on käyttää pääosin sesonkikalenterin helmiä. Raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja, vegaanisia, gluteenittomia, ilman valkoista sokeria ja lisäaineettomia. Lisäksi ne ovat lähes poikkeuksetta kotimaisia ja/tai luomutuotettuja.

Annosten reseptiikka on täydellä intuitiolla ja rakkaudella kehitettyä. Niissä käytetään useampaa ravintorikasta ainesosaa jokaista ruoka-annosta kohden. 

H&V-valmiit-1.jpg

toimintamalli

Lettuce Date Oy on pitopalveluyritys, joka valmistaa ja toimittaa korkealaatuisia, käsintehtyjä ruoka-annoksia sinun ja yrityksesi tilaisuuksiin.

Ravintorikkaita aterioita on tarjolla aamiastilaisuuksiin, lounastilaisuuksiin ja koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Ateriat voidaan pakata yksittäisiin pakkauksiin tai kattaa tarjoilupöytään tilaisuudestasi riippuen.


 

H&V-valmiit-15.jpg

Lettuce Date toiminta tukee vihreitä arvoja vegaanisella ruokakonseptillaan. Raaka-aineiden alkuperä on aina huolellisesti valittu. Tämän lisäksi ruokatuotteiden pakkaukset on valmistettu, bagassista, paperista, kartongista tai muusta biohajoavasta materiaalista. 

Lettuce Date:n ruokafilosofian perusta on kehon ravitseminen puhtailla raaka-aineilla. Ravinto auttaa meitä voimaan hyvin sekä kehossa että mielessä. Kun ihminen on tasapainossa ja voi hyvin, hän levittää samaa hyvää energiaa ympärillä oleviin ihmisiin ja tekee maailmasta paremman paikan.

Energisoi itseäsi tai yrityksesi tilaisuutta ja jätä tarjouspyyntö, tilaa aterioita tai cateringpalveluja tai vegaanisen ravinnon konsultointipalveluja soittamalla numeroon +358(0)50 5945228, lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen info(at)lettucedate.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

bottom of page