top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png

kurssit & konsultointi

Haaveiletko sinä tai joku läheisesi vastuullisesta vegaanisesta ruokavaliosta, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Kiinnostaako sinua lisäksi gluteeniton ja ilman valkoista sokeria oleva ruokavalio? Haluaisitko hyödyntää sesongin helmiä, luomua ja kotimaisia raaka-ainetta ruoanlaitossasi? Unelmoitko energisoivien ja hyvän olon ruokien kokkaamisesta?

 

Tilaa itsellesi tai rakkaallesi konsultoiva kauppakäynti yhdistettynä yksityiseen kokkauskurssiin tai useampaan sellaiseen.

Konsultoiva kauppakäynti

Tuntuuko ruokakauppa loputtomalta suolta etenkin vegaanisen, gluteenittoman ja ilman valkoista sokeria valmistettujen raaka-aineiden tarjonnan osalta?

Autamme sinua löytämään parin lähikauppasi hyllyltä sinulle soveltuvat vegaaniset perusruoka-aineet, joita voit hyödyntää arjessasi.

 

Lisää infoa: 

KONSULTOIVA VEGAANISEN RUOAN KAUPPAKÄYNTIKOKEMUS 

Fresh Vegetables_edited.jpg
H&V-valmiit-24.jpg

Lettuce Date:n ruoanlaittokurssit toteutetaan  yksityistilaisuuksina sinulle, ystävä- tai työporukallesi omassa kodissasi tai työapaikallasi. Kurssit ovat toteutettavissa pienemmissä tai isommissa ryhmissä. 

Raaka-aineet ja tarvittavat valmistuslaitteet tuodaan suoraan kotiisi tai työpaikallesi. Kurssin menuut perustuvat sesongin raaka-aineisiin. Menuut lähetetään osallistujille viimeistään ennen kurssin toteutumista. Niitä voi myös tiedustella etukäteen

Kurssin kieli on suomi, ruotsi tai englanti.

Kurssit ja hinnat

Alla olevien linkkien kautta voit tutustua kurssien

pdf-esitteisiin:

 

KOKKIKURSSI (1-2 HENKILÖÄ) / Raaka-aineet kuuluvat kurssin hintaan

KOKKIKURSSI (1-2 HENKILÖÄ) / Osallistujat ostavat raaka-aineet itse ostoslistan perusteella

KOKKIKURSSI (3-5 HENKILÖÄ) / Raaka-aineet kuuluvat kurssin hintaan

KOKKIKURSSI (3-5 HENKILÖÄ) / Osallistujat ostavat raaka-aineet itse ostoslistan perusteella

 

RAAKASUKLAAN TYÖPAJA (4-8 henkilöä) 

LEIVONNAISTEN KOKKIKURSSI (3-6 henkilöä) 

Kurssin järjestäminen isommalle ryhmälle on myös mahdollista. Lisäksi pystymme kustomoimaan kursseja tarpeen mukaan. Kerro rohkeasti toivomuksistasi niin teemme tarjouksen!

H&V-valmiit-17.jpg
H&V-valmiit-7.jpg

Muita hyvinvointipaketteja

Hands-on kokkikurssiemme lisäksi tarjoamme muitakin hyvinvointipaketteja, joihin yhdistyy ravintorikas vegaaninen ruoka. Alla olevista esitteistä voit lukea lisää tarjonnastamme:

 

RAVINTORIKAS BRUNSSI & SMOOTHIE-DEMO TOIVOTTUUN OSOITTEESEEN (10 HENKILÖÄ) 

RAVINTORIKAS  KOLMEN RUOKALAJIN ILLALLINEN &  SALAATTIKASTIKKEEN DEMO (8 HENKILÖÄ) 

MINIJOOGARETRIITTI JA BRUNSSI (10 HENKILÖÄ)

Kokkikurssimme, konsultoivan kauppakäynnin ja muiden hyvinvointipakettimme jälkeen sinulla on käytössäsi uudet työkalut uudistuneen ruokavalion noudattamiseen ja elämänmuutokseen. 

shutterstock_536256619.jpg

tilaaminen

Energisoi itseäsi tai rakastasi vegaanisen ruokavalion konsultaatiopalvelulla! Ota yhteyttä, mikäli toivot lisää tietoa palvelustamme, niin keskustellaan tarkemmin lähtökohdistasi ja tarpeistasi. Soita numeroon +358(0)50 5945228, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info(at)lettucedate.fi tai täytä yhteydenottolomake.

bottom of page