top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png

Lettuce Date on vegaaninen catering, joka järjestää sekä yritysten että yksityisasiakkaiden kokonaisvaltaisia pitopalveluita. Palvelun laajuus riippuu sinun tarpeistasi. Tarjousvaiheessa kartoitamme, minkälainen ratkaisu on juuri sinulle ja tilaisuudellesi sopiva, jotta juhlistasi tulisi mahdollisimman sinun tai yrityksesi näköiset.

F0BD3F82-FA5B-41EF-90DA-65C6F0C91121.jpeg

Oletko esteetikko, boheemi tai pelkistettyä linjaa arvostava?

 

Haluamme, että sinun/yrityksesi juhlista tulee juuri sinun tai yrityksesi näköiset. Otamme asiakkaan toivomukset huomioon jo suunniteluvaiheessa. Värikäs ja herkullinen ruoka luo positiivisen ilmeen sinusta tai yrityksestäsi.  Astiaston ja koristelun myötä on mahdollista tuoda paljon lisäarvoa tilaisuuden kokonaisvaltaiseen tunnelmaan.

Ruokakonseptimme perustuu sesongin helmiin,  jotka ovat lähes poikkeuksetta luomua ja suomalaista raaka-ainetta. Cateringpalvelussa tarjottavat ruoat ja käytetyt raaka-aineet ovat osittain samoja, mitä tuotteistettujen sesongin ateriakassien yhteydessä on tilattavissa.

 

Huomioimme erityisruokavaliot ja allergiat vegaanisen ja gluteenittoman lisäksi suunnitellessamme juhlien ruokalistan.

641C9730-6C4D-425B-9AF7-A68494716C16_1_201_a.heic

Juomatarjoilu

Suunnitteletko juhliisi juomatarjoilua? Kiinnostaako sinua luomu-, alku-tai biodynaamiset hyvän olon viinit, joiden negatiiviset vaikutukset (krapulan oireet) ovat seuraavana päivänä paljon miedommat perinteisiin viineihin verrattuna? Yhteistyökumppanimme, luomuviinit.fi:n, kanssa suunnittelemme tilaisuuteesi sopivat juomatarjoilut.

 

Virvoitusjuomien sekä kahvin ja teen tarjoilu voidaan myös tarjota erikseen tarpeidesi mukaan.

Tarjoilu paikan päällä

Oletko itse päivänsankari ja haluat nauttia juhlistasi täysillä? Juhlien laajuudesta riippuen tuomme tarjoiluhenkilökuntaa paikan päälle hoitamaan ruoka- ja juomatarjoilun puolestasi.

Astiasto

Astiaston vuokraus juhliin tapahtuu yhteistyökumppaneidemme kautta. Autamme sinua löytämään sinulle/yrityksellesi sopivannäköisen astiaston juhlan imagoon sopivaksi.

Kattauksen voi myös toteuttaa laadukkailla kompostoitavilla palmunlehtiastioilla.

tilaaminen

Energisoi itseäsi tai vieraitasi vegaanisella pitopalvelulla! Ota yhteyttä, mikäli toivot lisää tietoa pitopalvelustamme niin keskustellaan tarkemmin tilaisuutesi tarpeista. Teemme tarjouksen siltä pohjalta! Soita numeroon +358(0)50 5945228, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info(at)lettucedate.fi tai täytä yhteydenottolomake.

bottom of page