top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png

Vägen mot ett balanserat liv

 Jag heter Katarina och är en självlärd vegansk kock. Min passion att tillreda hälsosam mat

 har varit länge närvarande i mitt liv. En vändpunkt i livet var sommaren 2015 då jag deltog i en

 yoga retreat i Spanien där den näringsrika veganska kosten var en del av retreatens

 övergripande koncept om välmående. Sedan den dagen började jag intuitivt skapa

 veganska, glutenfria recept utan vitt socker.

Jag tror på strävan efter ett balanserat liv då kroppen, sinnet och själen mår som allra bäst. Maten är vårt bränsle. Den inverkar direkt på vår fysiska prestation, energinivå och vårt sinnestillstånd.

 

 Vi lever mitt ien matrevolution och jag vill vara med i framkanten och påvisa att en

 vegansk, glutenfri kost utan vitt socker stöder individens välbefinnande och får en att må

 bra. Samtidigt kan vi vara med och på en personlig nivå bidra till en framtida grönare planet.

vårt matkoncept

Vår ideologi bygger på att vi användeross av säsongens färska råvaror. De är noggrant utvalda, veganska, glutenfria och utan vitt socker. För övrigt är de så gott som alltid utantillsatsämnen, inhemska och / eller ekologiska.

Recepten är skapade med kärlek på en intuitiv bas och bygger på användning av flera näringsrika ingredienser för att skapa en slutlig matportion.

H&V-valmiit-1.jpg

DRIFTSmodell

Vi är ett cateringföretag vars matkoncept bygger på framställning och leverans av handgjorda veganska måltider av hög kvalitet till såväl privata tillställningar som företagsevenemang. De näringsrika måltiderna är anpassade till olika frukost, lunch och utöver hela dagen varande evenemang. De kan packas i enskilda förpackningar eller serveras från en buffet.

H&V-valmiit-15.jpg

värderingar & MISSION

Vår affärsidé stöder gröna värderingar genom att erbjuda måltidskassar som är veganska. Råvarornas ursprung är alltid noggrant utvalda. Alla våra förpackningar är framställda av nedbrytbart material (komposterbart, papper eller kartong).

 

Vår matfilosofi bottnar i att vårda kroppen med näringsrik mat. Maten hjälper dig  att må bra  i både kropp och själ. Då en människa är i balans och mår bra sprider hon positiv energi i sin omgivning och gör världen till en bättre plats.

beställning

Du kan be om en offert eller beställa måltider, catering tjänster, konsultering i vegansk kost eller en kockkurs genom att ringa +358 (0) 50 5945228, skicka ett e-postmeddelande till info (at) lettucedate.fi eller fylla i kontaktformuläret.

bottom of page