top of page
Screen Shot 2021-09-06 at 9.59.31.png

kurser & KONSULTering

Drömmer du eller någon i din närhet om en ekologisk vegansk kost, men du vet inte var du ska börja? Är du också intresserad av att använda glutenfria och näringsrika sötningsmedek i din kost? Vill du använda säsongens råvaror som är ekologiska och inhemska i din matlagning? Drömmer du om att tillreda mat som är energirik? 

 

Vi kan hjälpa dig! Beställ ett besök till mataffären tillsammans med oss till dig själv eller din vän i kombination med en privat matlagningskurs.

Besök till mataffären

Verkar mataffärer som en oändlig djungel speciellt när det gäller utbudet av råvaror som är veganska, glutenfria och näringsrika sötningsmedel? Vi hjälper dig att hitta de rätta råvarorna från utbudet i din närbutik, som passar dig och din vardag.

 

Broschyr (PDF): BESÖK TILL MATAFFÄREN

Fresh Vegetables_edited.jpg
H&V-valmiit-24.jpg

Lettuce Date:s veganska matlagningskurser hålls som skräddarsydda privata evenemang för dig eller en mindre grupp i ditt eget hem eller på arbetsplatsen.  

Råvarorna och nödvändig tillverkningsutrustning förs hämtas till ditt hem eller din arbetsplats. Kursmenyerna är baserade på säsongens råvaror. Menyerna skickas till deltagarna senast innan kursen äger rum. Du kan också be om dem i förväg

Kursens språk är finska, svenska eller engelska.

Kurser och priser

Via länkarna nedan kan du se kursernas pdf-broschyrer:

 

MATLAGSNINGSKURS (1-2 PERSONER) /Råvarorna ingår i kursens pris

MATLAGNINGSKURS (1-2 PERSONER) /Deltagarna köper själva råvarorna utifrån en inköpslista

MATLAGNINGSKURS (3-5 PERSONER) /Råvarorna ingår i kursens pris

MATLAGNINGSKURS (3-5 PERSONER) /Deltagarna köper själva råvarorna utifrån en inköpslista

 

RAW CHOKO WORKSHOP (4-8 personer)

BAKVERK (3-6 personer)

Det är också möjligt att ordna en kurs för en större grupp.

Dessutom kan vi skräddarsy kurser enligt behov. Be gärna om en offert!

H&V-valmiit-17.jpg
H&V-valmiit-7.jpg

Andra hälsofrämjande paket

Utöver våra hands-on matlagningskurser erbjuder vi även andra paket som inkluderar vegansk mat för att främja hälsan. Du kan läsa mer om vårt erbjudande i broschyrerna nedan:

 

NÄRINGSRIK BRUNCH OCH SMOOTHIE DEMO

 (10 PERSONER)

TRERÄTTERS MIDDAG OCH SALLADSSÅS DEMO (8 PERSONER)

MINI YOGA RETREAT OCH BRUNCH (10 PERSONER)

En förnyad och energisk JAG

Efter konsultationen, matlagningskursen och besöket till dina närmataffärer kommer du att ha nya verktyg till ditt förfogande. Dessa kommer att hjälpa dig att följa en ren kost och kan förändra ditt liv. 

shutterstock_536256619.jpg

beställning

Unna dig själv eller någon närstående en en vegansk kostkonsulttjänst. Kontakta oss om du vill ha mer information om vår tjänst. Vi kan tala närmare om  dina utgångspunkter. Du kan ocså ringa +358 (0) 50 5945228, skicka ett e-postmeddelande till info (at) lettucedate.fi eller fyll i kontaktformuläret.

bottom of page